Broods team
Felix Jareflo, Lisa Robertz, Lina Ekfeldt, Joakim Garvfé, Sara Garfvé, David Fredriksson, Sara Strand

Vi ska trivas och ha kul på jobbet!

Med knappt ett år på nacken är företaget Broods redan i gång med projektutveckling av ett banbrytande energibolag, ett nyskapande fastighetsprojekt och en levande stadsdel.

”En av våra viktigaste principer är att vara delägare i varje projekt vi startar. En annan är att vi alltid ska trivas ha kul på jobbet”, förklarar grundarna Joakim och Sara Garfvé som driver Broods tillsammans med ett team av erfarna entreprenörer och passionerade medarbetare på plats i Nya Hovås.

För snart 20 år sedan startade Joakim Garfvé och Jacob Torell i gång hela Nya Hovås-äventyret i det gemensamma bolaget Next Step. Idag verkar Broods, som är ett projektutvecklingsbolag med högt i tak och långa horisonter, på samma geografiska adress.

”Vårt jobb är att förverkliga drömmar och idéer vi gillar och tror på. Visa oss en riktigt bra idé så hjälps vi åt att få den att bli verklighet.”

Samskapande är nyckelordet. Människans vision och vilja kombineras med Broods investerade tid, kompetens och kapital. Just nu är vi engagerade i:

Men namnet, då? På engelska betyder ordet samma sak som svenskans ”ruvar”. Att ruva i lugn och ro för att sedan kunna kläcka fram flygfärdiga företag – det är hela affärsidén.